Spring naar inhoud

Bonita

Hallo, welkom op mijn pagina.

Ik ben geboren in 1963 in Den Haag en opgegroeid in zowel Duitsland (Bramsche) als in Harlingen (Fr.). Mijn vader werkte bij de Luchtmacht. Hij was gestationeerd op de vliegbasis in Hesepe (Duitsland) en later in Leeuwarden. Dat verklaart waarom ik in zowel Bramsche als Harlingen heb gewoond. Mijn scholen heb ik gevolgd in Friesland. Toen ik Rob leerde kennen ben ik na mijn studie verhuisd naar Brabant. Daar woon ik sinds 1985 en heb hier "een goede aard" zoals dat heet. Rob en ik zijn getrouwd en we hebben 3 kinderen.

We zitten nu in de fase dat de kinderen iets anders gaan studeren/uitvliegen. Voor ons ook weer even wennen. Het merendeel van mijn vriendinnen woont buiten Brabant en we bellen regelmatig en we zien elkaar ook om de zoveel tijd. Verder biedt de telefoon en andere social media uitkomst. We gaan regelmatig naar Friesland. Ook de kinderen zijn daar ondertussen al aardig thuis (zeker Denise, die nu in Harlingen woont, vind ik wel heel grappig dat zij nu woont waar ik ben opgegroeid).

Ik ben een echt familiemens en vind het gezellig om bij elkaar te komen. Dit gebeurt gelukkig regelmatig, zowel hier als daar. Qua werk zit ik in moeilijk vaarwater. Zo nu en dan een tijdelijke baan. Ik hoop snel weer tegen iets vasts aan te lopen. Verder hou ik van lezen (ik verzamel de boeken van Maeve Binchy) en wandelen (nu weer iets minder, heb 2 keer aan de Slachtemarathon in Friesland meegedaan en het is leuk om in aanloop ernaar toe te oefenen).